Julen varer lige til påske!

Så nåede vi også til påsken i år 2022 – og er det til at forstå, at det er mere end 3 måneder siden at vi var midt i juleræset?

Påsken har mange hyggelige traditioner – specielt for de små – så som at lave gækkebreve, tage ud i skoven efter den første anemone eller at lede efter påskeæg fra påskeharen.

Desuden har påsken også en symbolsk betydning, og det er ofte her, hvor vi samles med vores familier og venner til årets påskefrokost. 

Påsken er en dejlig tid, og måske er der én bestemt person, som du ønsker at sende en ekstra kærlig tanke til?

Hos &BOX STUDIO er vi eksperter i at skabe gaver, der gør indtryk og skaber glæde til enhver lejlighed – også påsken.

I år har vi kreeret nogle flotte påskegaver, hvor den smukke gule påskefarve går igen. Vi har udvalgt indholdet, så de rammer bredt både til ham, hende, parret eller den lille familie. Du kan som altid benytte vores bland-selv løsning, hvis du selv har lyst til at slippe kreativiteten løs. 

Fælles for alle bokse er, at de håndplukkede produkter bliver kærligt pakket i vores eksklusive gaveæsker og i anledning af påsken gult silkepapir, hvor du også kan tilføje din egen personlige note, som selvfølgelig bliver håndskrevet. 

Hos &BOX STUDIO ønsker vi dig en dejlig påske og håber på, at vi må hjælpe dig med at glæde en, som du har kær i anledning af påsken eller ”bare fordi”.