Hvad giver du i Mors Dags gave?

Hos &BOX STUDIO hylder vi Mors Dag d. 8 maj - igen i år. Sidste år havde vi over 500 glade kunder, der sende en hilsen afsted til deres mor - og mon ikke også der var nogle heldige bonusmødre iblandt. 

Med vores bland-selv-løsning giver vi dig mulighed for at skræddersy den helt perfekte gave til din mor, for her kan du nemlig håndplukke de produkter, som du ved falder lige i hendes smag - og der er lidt af det hele!

3 BUD PÅ DEN PERFEKTE GAVE TIL MORS DAG

Jewelry is like the perfect spice
I anledning af mors dag lancerer vi en række kvalitets smykker i 18 karat guld fra Elledoré Jewelry - og heriblandt er den populære MAMA-halskæde, som er det fineste symbol at give til sin mor i anledning af Mors Dag.

Chocolate tastes better than flowers
På shoppen har vi mange forskellige lækre chokolader alt fra svenske Malmö Chokoladfabrik til mange varianter fra den sikre vinder Summerbird. Hvis din mor er mere til andre søde sager, så findes der også et utal af varianter af f.eks. The Mallows, som er lækre og forførende skumfiduser.

The color of love
Hvis du ikke allerede har opdaget det, så er vores produkter sorteret efter farve, for at du kan give din gave et smukt og eksklusivt look. I anledningen af mors dag har vi fundet ekstra mange røde og lyserøde ting frem på shoppen, så du virkelig kan symbolisere kærligheden, når du sender din gave afsted.


Psst... Husk og noter, når du bestiller, om det er til Mors Dag, for så sætter vi et klistermærke uden på, hvor der står, at pakken først må åbnes Mors Dag. 

Bestil allerede idag i enten med vores bland-selv-løsning eller en af vores gaveæsker

Hos &BOX STUDIO ønsker vi dig en dejlig Mors Dag og håber på, at vi må hjælpe dig med at glæde din mor og/eller bonusmor!