Vi tilbyder altid 14 dages fuld returret, hvis du fortryder dit køb på www.andboxstudio.com. Jule- og adventsgaver kan dog returneres t.o.m. den 31. januar. Hvis du ønsker at returnere din vare, kan du købe en returlabel via nedenstående link. Vær opmærksom på, at pakken ikke må sendes retur uden omdeling (f.eks. til pakkeshop o.lign.)

Køb returlabel fra Postnord til din returpakke via dette link (0-10 kg.)

Returadresse
&BOX STUDIO
Frederikslundvej 22
4200 Slagelse, Danmark
 
Husk at vedlægge din returformular i pakken, når du returnerer din pakke.
Du kan hente din returformular via dette link
 
Bemærk, vi modtager kun returnerede varer i original emballage.
Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager er det ikke muligt at returnere fødevarer og drikkevarer. Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes utilstrækkelig returemballering, eller at du har brugt den uhensigtsmæssig ift., hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage, afhænger af varens handelsmæssige værdi. Pengene refunderes til det anvendte betalingsmiddel. Det er ikke muligt at få refusionen ind på et andet betalingsmiddel. Har man betalt med et gavekort, vil der blive udstedt et tilgodebevis på beløbet. 
 
Ombytning
Hvis du ønsker at bytte til en anden vare, beder vi dig lægge en ny ordre på webshoppen, da vi på den måde sikrer den hurtigste og nemmeste levering af din nye vare.