Til den lille ny

Hvad giver man til den lille ny?

Det kan nogle gange være svært at finde den perfekte gave, der både glæder og gavner. Hos &BOX STUDIO kan du skræddersy en personlig gaveæske til den lille ny og familien med vores bland-selv løsning.

Vi sætter en ære i at udvælge de bedste produkter til vores shop, så der er noget til enhver smag. Vi har et stort udvalgt af babyting, babylegetøj og babytilbehør, så du kan sammensætte den fineste gave til et babyshower, en barselsgave eller den kommende familie. 

Giv en gave, der glæder allerede fra de første år

Vores udvalg af babyting, babylegetøj og babytilbehør er nøje udvalgt og et af vores mest populære mærker er OYOY Living Design og deres brand OYOY Mini, som er et dansk brand, der  repræsenter en legende, dog enkel og æstetisk, retning til design og skaber omgivelserne til familiens hverdagsliv.
Vi har også en masse fine produkter til baby fra nuuroo, som også er et dansk designbrand, der med høje standarder og nordisk stil for øje, skaber tidløst og langtidsholdbart interiør, beklædning og accessories til babyer og småfolk i alderen 0-10 år. De har fokus på produkter uden kemi, som derfor skabes i rene materialer som silikone, økologisk bomuld og genanvendt polyester.