Gaven, der ønsker god bedring!

Ordene god bedring går igen og igen

Ordene god bedring går igen og igen i de personlige hilsner på vores håndskrevne kort - ja faktisk hele året rundt. Der sendes gaver lige fra til den syge kollega, søsteren med den brækkede arm, til den sygdomsramte mormor eller til veninden, der har været igennem en ekstra svær tid.

Hos &BOX STUDIO synes vi anledningen god bedring er yderst betænksom og kærlig, når gaven sendes er det en fantastisk tanke, et klap på skulderen og en glædesskaber. 

En gave, der ønsker god bedring skaber glæde


Modtageren af gaven og tanken bag gaven skaber glæde. Faktisk skaber gaven oftest mere glæde end man tror. I en travl hverdag, hvor livet drøner derudaf er tanken bag en gave noget, der virkelig kan skabe kærlighed. 

Hos &BOX STUDIO har vi designet en masse søde kort, der passer til f.eks. anledningen god bedring - og din personlige hilsen bliver altid håndskrevet.

Når du bestiller en gaveæske, så kan du selv vælge om den skal være færdiglavet, og vi har selvfølgelig lavet en god bedring-kategori her - og du kan som altid også skræddersy din egen personlige gaveæske med vores bland-selv løsning her.

Et af vores mest populære kort i en smuk beige farve med teksten 'Get well soon!'