Årets mandelgave 2022

Den perfekte mandelgave

Mandelgaven er den hyggelige lille "præmie", som tilfalder den heldige person, som finder en hel mandel i deres portion risalamande eller risengrød. Men hvad skal de vinde?

En god mandelgave kan noget særligt med at overraske, da den ikke er indkøbt ud fra en ønskeliste, og så er den i sagens natur meget eftertragtet (ihverfald hjemme ved os), hvilket selvfølgelig også kan lægge et vis pres på den, som står for indkøb af årets mandelgave.

En gaveæske fra &BOX er den perfekte bud på en gave til årets mandelgave i 2022! Med en gaveæske med f.eks. chokolade, vin og/eller øl og andre lækkerier, kan du tilfredsstille de fleste og derfor er en gaveæske en oplagt mandelgave.

Hvorfor giver vi mandelgaver?

Traditionen med at spise grød til jul går flere hundrede år tilbage. I 1500 tallets Frankrig begyndte man at komme en "overraskelse" i grøden i form af en mandel, hvor der var en præmie til den person, som fandt mandlen. Inspirationen til dette mener man kom fra en anden tradition, hvor man under fejringen af helligtrekonger dengang kom en bønne, mønt eller lille figur ind i en 'Kongekage', hvor den, der fandt tingen, blev "Bønnekongen", som herefter bestemte over dagens festligheder.

Herhjemme kan skikken med en hel mandel og mandelgaven spores tilbage til 1600 tallet, men det blev først rigtig udbredt i de danske hjem i løbet af 1800 tallet - og i dag lever skikken i bedste velgående rundt omkring i de danske hjem. 

Hvad kan man komme i gaveæsken?

På shoppen har vi et stort udvalg af f.eks. søde sager, der vil falde i god jord hos både store og små. Det kunne f.eks. være lækre Mallow Puffs fra Barú.

Mallow Puffs, Overtrukne skumfiduser, Skumfiduser
Derudover er det i juletiden jo også ret populært med gode drikkevarer, og der indeholder shoppen alt fra G&T til vin samt alkoholfrie drikkevarer. Du kan se udvalget af drikkevarer her

Hvad skal en mandelgave koste?

Der er ikke noget bestemt beløb, som en mandelgave skal koste. Mange ser det som en symbolsk gave til den heldige vinder af årets mandeljagt. Hos &BOX kan du selv vælge både indhold og pris, så gaven matcher det, som der nu er lagt op til, at mandelgaven må koste. 

Slå benene op og bestil årets mandelgave 2022 hos os. Vi pakker den kærligt ind, så alt du skal gøre er at pakke den ud af fragtkassen og stille den klar til den heldige vinder af årets mandelgave er fundet!